Μενού
Καλάθι αγορών

Τρόποι αποστολής

Παράδοση Προϊόντων

Παραδόσεις από τα καταστήματα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

  • Εντός Πόλης αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός του Νομού Αττικής και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1 εργάσιμη ημέρα.
  • Εντός Περιφέρειας Νομού Αττικής αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Χερσαίοι Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Νησιωτικοί Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ισχύει για παραγγελίες μέχρι τις 15:00μμ και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Ο χρόνος ισχύει από τήν στιγμή που θα καταχωρηθεί η παραγγελία και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies, την πολιτική απορρήτου μας και τους Όρους Χρήσης.